זיו עמית

יציאה לחול לאחר צו 8

יש לי טיסה בחודש מרץ ואני מסופח מהיחידה האורגנית במילואים לכיתת כוננות ביישוב צמוד גדר בצו 8. המפקד של הכיתת כוננות אישר לי את היציאה בעל פה ואני עתיד להשתחרר יום לפני הטיסה. האם צריך להביא איזה מכתב או מסמך רישמי כלשהו לשדה התעופה? או להכין משהו מראש? ובכלל האם יכולים להיות בלתמים כלשהם בשדה אם הצו שלי אמור להסגר ביום שלפני?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

זיו שלום אין צורך בהבאת מסמך כלשהו. לגבי בלת"מים - לא ניתן לצפות משהו בלתי צפוי :) בהצלחה, עו"ד עידן דביר