לימור

חוסר טיפול ובדיקות של רופאת משפחה

שלום רב בעלי נפל בבית והיו לו כאבים חזקים בגב הלכנו לרופאת משפחה שלנו בקופת חולים שלא טרחה לבדוק אותו וקבעה שהוא צריך משככי כאבים. במשך כמה ימים הוא לקח משככי כאבים שלא עזרו לו והוא המשיך לסבול מכאבים. בסופו של דבר החלטנו ללכת לחדר מיון ושם בדקו אותו והתברר שזזה לו חוליה בגב ועכשיו הוא מטופל. האם נוכל לתבוע את רופאת המשפחה שלא בדקה אותו ושלחה אותו הביתה בלי המלצה לצילום לפחות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אהוד כליף

לימור שלום, הטיפול בקופת חולים נשמע, לפי תיאורך, בלתי סביר. יחד עם זאת, צריך לבדוק, האם העיכוב של מספר הימים באיבחון ובטיפול, החמיר את הנזק שנגרם לבעלך, מעבר לכאב ולסבל. אם יסתבר שכן , נראה על פניו שיש מקום להגיש תביעה ברשלנות רפואית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בקופות ובתי חולים