איריס

אנטנה שהוקמה בסתר

שלום אני דיירת בבית משותף. לאחרונה גיליתי כי קיימת אנטנה בקומה האחרונה שהוקמה ללא ידיעת הדיירים. מה ניתן לעשות? ברצוננו להסירה. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום איריס ראשית עליך בבחון האם האנטנה הוקמה ללא אישורים נדרשים. המלצתי הינה כי תפנו, כועד, אם הדבר מתאפשר, לעירייה ולמשרד להגנת הסביבה בבקשה לקבלת אסמכתאות לאישור הקמת אנטנה בבניינכם. לאחר מכן ובמידה והאנטנה אכן הוקמה שלא כדין או לחילופין במידה והרשויות אינן מספקות מידע, ביכולתכם לפנות לבית המשפט בדרישה להסרתן. בהצלחה.

חני

תפני לרוני קלר יור הפורום לסלולריות שפויה , עמותה שנלחמת באנטנות לא חוקיות. הוא יתן לך פרטים מדוייקים מה החוק ומה צריך לבדוק. בהצלחה