עובדת מוטרדת

אנטנה מול חלונות בניין משרדים

שלום רב, הבחנתי באנטנות שהוקמו על גג מבנה הנמצא ממש מול חלוני במקום העבודה, במרחק של 50 מטר. מדדתי עם מכשיר פרטי (לא של מודד מוסמך() וקיבלתי ערכים מאוד גבוהים בכל החלונות הפונים לכיוון האנטנות. מטעם המעסיק טוענים בהקרינה עומדת בתקן, אך התקבלו ערכים מאוד גבוהים ומדובר בחשיפה מדי יום של מלמעלה מ-9 שעות. האם יש מה לעשות בעניין?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

ערב טוב, ככל והדבר מפריע לסדר יומך בעבודה, יתכן וניתן לטעון בדבר הרעת תנאים. מציע להיוועץ עם עו"ד לעניין זה.