גלי

חשש לאנטנה פירטית על גג הבניין

אני גרה בבניין של 8 קומות כשהגג כולו שייך לדיירת אחת, היא לא נותנת רשות לעלות על הגג ולבדוק... יש חלק באמצע הגג הצמוד לקצה החיצוני של הגג שמכוסה בבד כחול כאילו מסתיר משהו, גם בבדיקות עם מכשיר לנדידת קרינה מראה קרינה כבוה מהרגיל. השאלה היא האם יש דרך משפטית לעלות לגג ולבדוק במקרה יש או אין אנטנה? יש סיכוי שעל הגג מוצבת אנטנה פירטית לא ידוע על ידי משרד להגנת הסביבה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום, לאור הנסיבות שציינת, ניתן לבדוק עניין זה מול המשרד להגנת הסביבה. ניתן גם לבדוק מול פורום חברות הסלולר. בברכה עו"ד למפל מומחה בדיני סלולר למפל, ניסקי -עורכי דין

ג

תודה על התשובה, במשרד להגנת איכות הסביבה טוענים שאין אנטנה על גג הבניין שלנו, כשאני מבקשת לבוא לבדוק את רמות הקרינה לא נענים כלל, כלומר המקסימום זה להזמין מודד קרינה על חשבוני ולמדוד בבניין... יש סיכוי שיש אנטנה פירטית על גג הבניין בלי שלמשרד להגנת הסביבה אין עליה שום מידע ולא ידוע על כך?