יעל כהן

ביטול חוזה עקב אי קליטה סלולרית

שלום. בן זוגי ואני חתמנו חוזה בדירת מגורים, להפתעתנו גילינו שאין בדירה קליטה סלולרית - לא נמסר לנו מידע בעניין הזה ולא ידענו כלום. האם קיים פסק דין בעניין, כזה שבית משפט הכריז על ביטול חוזה שכירות עקב אי קליטה סלולרית ספציפי תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

ערב טוב, חוסר עדכון בדבר העדר קליטה סלולרית, המהווה רכיב משמעותי סדר היום, אינה תקינה. יחד עם זאת עולות שאלות מספר, למשל, האם חוסר הקליטה נוגע לכל החברות? האם הבעלים יודעים על כך והסתירו במכוון מידע זה? מציע ראשית לפנות אל בעל הדירה ולשטוח את נסיבות המקרה. ככל ולא יעזור תוכלו לפנות לעזרה משפטית. בהצלחה