אודי אסולין

אנטנה סלולרית בבית דו משפחתי

היי לפני כחצי שעה לערך השכן הדו שלי התקין אנטנה סלולרית על גג הבית היום הגיע מודד קרינה ואמר שיש חריגה ב 125 מיקרוואט לסמ"ר כשנכנס למדוד גם בחדר שניה אמר שיש גם קרינה יותר גם ליד הראש של המיטה מה אני יכול לעשות בעיירה טוענים שזה לא באחריותם וקיבלתי מכתב מראש העיר שהוא לא מתעסק בזהה מבקש עזרה

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום רב, ככלל, הקמת אנטנה סלולרית מצריכה עמידה באישורים והיתרים שונים .לאור הכתוב בפנייתך, המלצתי הינה כי תעזר בייעוץ משפטי ותפנה אל השכן במכתב טענות משפטי בדואר רשום עם אישור מסירה בו יעלו מכלול הטענות ונסיבות המקרה וכן דרישתך. במידה ומכתב הטענות לא נושא פרי, ביכולתך לבחון פנייה אל בית המשפט. עו"ד נבו למפל