שחר יעל

התקנת מיתלה ומנעול בטחון עבור הליכון בחדר בכניסה לבניין השמור לכלי עבודה למנקה המדרגות...

שלום רב. אני גרה בקומה שלישית,ולצערי היתי חייבת לרכוש הליכון. אין לנו מעלית. ועלי לאכסן ההליכון בצורה בטוחה.אין ביכולתי להעלות ולהוריד אותו, האם חובת תשלום המנעול החדש הבטיחותי חלה רק עלי....? הרי אני משלמת וועד. אודה על תשובתכם. שחר יעל

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום, הואיל והחדר משמש לאחסון כלי הניקוי של הבית המשותף, עלות רכישת המנעול בפתח הכניסה לחדר צריכה לחול על ועד הבית. עלות נעילת ההליכון הפרטי שלך צריכה לחול עליך. ברם, נדמה לי כי השאלה מתייחסת לזוטי דברים. למיטב ידיעתי, עלות רכישת מנעול רגיל וסביר איננה יקרה. הפתרון המוצע הוא פשרה.