הדס שיר

מחסן שאינו בהצמדה בנסח טאבו

שלום רב האם נכלל בחישוב מחסן שמופיע בנסח טאבו מחסן שאינו בהצמדה? הם החישוב לתשלום לפי גודל הדירה צריך להיות כך 1. לסכם את כל ההוצאות החודשיות 2. ולחלק את ההוצאות בסכום של כל השטחים של הדירות על פי נסח הטאבו, ללא הצמדות ומרפסות לא מקורות 3 את המספר שקיבלנו יש להכפיל בגודל הדירה כמובן ללא הצמדות וכו׳ בתקנון המוסכם אין הוראה סותרת תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

עקרונית מחסן יכול להרשם בטאבו כחלק מהדירה, כהצמדה ואף כיחידה נפרדת. חישוב הוצאות יהיה בהתאם לקבוע בתקנון הבית המשותף וככל שאין הוראה אחרת יחול החישוב שבסעיף 58 לחוק המקרקעין לפי יחס שטח הרצפה של דירה לשטח הרצפה של כל הדירות בבית המשותף.