יששכר מדיני

סרוב דייר לשלם ועד בית כי הוא עזב את הדירה ל3 חודשים עקב שיפוץ ועל שלשת החודשים הוא אינו מוכן לשלם.

כיצד מגישים תביעה לרשם המקרקעין והאם זה עולה כסף וכמה. מדובר על חוב של 600 ש"ח

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

החובה להשתתף בהוצאות דמי הועד חלה על כל בעלי הדירות בבניין, בין אם הוא גר בדירה ובין אם לאו (אלא אם כן נקבע אחרת וכדין בתקנון). האגרות מתעדכנות בהתאם לתקנות ולכן כדאי לברר את שיעורן העדכני לפי מועד ההגשה. היות וסכום החוב לטענתך 600 ש"ח בלבד יתכן שסכומו נמוך מסכום האגרה המינימלית. (לבירור תוכל לפנות למוקד הטלפוני 8653*)