יעקב

אינני מצליח להזמין נסח טאבו מרוכז

אני זקוק לנסח טאבו מרוכז לצורך החתמת שכנים על תוכניות בניה כבר שבוע שמופיע באתר הטאבו המשפט כדלהלן: הנכס נמצא בתהליכי רישום, נא פנה ללשכה לברור או נסה מאוחר יותר מה זה אומר ? מתי אוכל להוציא נסח ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום יעקב, כאשר אחד הנכסים ( אחת הדירות ) הנמצא בבית המשותף מצוי בתהליך רישום לא ניתן להנפיק נסחי רישום מקוונים. אולם, אם יש דחיפות בהנפקת נסח תוכל לגשת ללשכת רישום המקרקעין כדי שינפיקו לך נסח רישום או לחילופין יחישו את רישום הפעולה שבעטיה נחסמה האפשרות להנפיק נסחי רישום. כדי לדעת מתי תוכל לקבל נסח עליך להתקשר או לגשת ללשכת רישום המקרקעין בה רשום הבית.

רומן

יש אתר שנותן שירות שנקרא מעקב הקפאה ושולחים סמס כשמשתחרר https://www.taboil.com/taboisrael/1/67/%d7%9e%d7%a2%d7%a7%d7%91-%d7%94%d7%a7%d7%a4%d7%90%d7%94-%d7%9c%d7%a0%d7%a1%d7%97-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%95

יעקב

תודה דניאל, אכן כעצתך התקשרתי לטאבו, ונאמר לי שהופקד אצלם תיק של אחת הדירות להעברת מכר, ולוקח כחודשיים עד שיטפלו בתיק, ועל כן אי אפשר להוציא נסח מרוכז בחודשיים הקרובים. לדעתי זה שערוריה לא רק סחבת של תהליך המכירה, אלא סחבת לכל תוכנית בניה להוצאת ממ"ד של אחד הדיירים. תודה רבה

יוסי תל אביב

אפשר להגיע לטאבו ולפעמים הם משחררים את ההקפאה קרה לא פעם שפקיד הקפיא נסח כי הגישו מסמכים ושכח לשחרר וההקפאה לא שוחררה עד ששלחתי שליח מחברה שנקראת טאבו ישראל