יעקב

איתור בעלים על הנכס - אולי חסרה לי ספרה למספר זהות ?

איתור בעלים לצורך החתמת שכנים להסכמת בניה על הגג בנסח טאבו מופיע לי שם בעלים על נכס עם מספר זהות נסיתי ב144 להשיג טלפון של הבן אדם, ואין להם. חבר בדק לי באגרון לפי מספר זהות, ואין מספר זהות כזה, שאילתי היא: אולי צריך להוסיף איזה מספר בתחילה ? המספר הוא בן 7 ספרות, ומתחיל ב 5501 תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום יעקב, מספר הזהות בישראל הם כעת בני 9 ספרות. תוכל לאתר את האדם שאתה מחפש (אם הוא בחיים ) באמצעות שאילתה של איתור מען אותה ניתן להגיש ללשכת מנהל האוכלוסין של משרד הפנים. התשובה תכלול גם את מספר הזהות הנכון של האדם שאתה מחפש וגם את כתובתו אם הוא בחיים וגר בישראל.