עמית

הפיכת חדר אופניים למועדון דיירים

אני גר בבניין עם 60 משפחות. יש לנו חדר עגלות וחשבנו להפוך אותו למועדון ילדים שהיה להם איפה לשחק בחורף . חדר העגלות/אופניים נראה נורא ויש גם כמה דיירים שהפכו אותו למחסן של עוד כמה דברים . האם רוב של חברי הבניין בהצבעה בישיבת ועד זה מספיק בשביל להפוך את המקום למועדון ילדים,או שיש צורך להחתים את דיירי הבניין ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום, ראשית, בדוק אם בתקנון הבית המשותף נקבע ייעודו של החדר נשוא שאלתך. אם בתקנון לא נקבע במפורש ייעודו של החדר, תוכלו להחליט על השימוש בו בהחלטת רוב בהצבעה באסיפה כללית של כל בעלי הדירות בבית שתזומן ותתכנס כדין. פרוטוקול האסיפה יהווה ראייה כי ההחלטה התקבלה כדין. האסיפה הכללית היא הריבון הרשאי להחליט על השימושים ברכוש המשותף של הבית.