אריה

האם התנגדות וועד הבית המשותף להשכרת דירה שבבעלותי לשוכר ערבי הינה לגיטימית ואני מחוייב לה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

וועד הבית אינו רשאי למנוע מבעל דירה להשכירה לכל אדם או אף גוף משפטי ובלבד שמטרת השכירות אינה נוגדת את השימושים המותרים בבית. וועד הבית איננו צד לחוזה השכירות ואינו רשאי להתערב בתנאי השכירות או בזהות השוכר\ השוכרים. אם השכירות היא למטרת מגורים או כל שימוש לגיטימי אחר שאינו נוגד את התב"ע החלה על הבית, אין לוועד הבית זכות למנוע ממך להשכיר את דירתך לכל אדם או גוף משפטי ( תאגיד ) בכפוף להסתייגויות שפירטתי לעיל.