מיטל ד

תאורה בחניון משותפים

שלום , אשמח לדעתכם. גרה בבניין חדש עם חניון משותף לשתי הבניינים. לאחרונה הוחלט לחסוך בעלויות ולכבות חלק מאורות החניון, כמובן שיש כאלה שלא נפגעו ויש כאלו שלא רואים כלום ברכב בחניה הפרטית שלהם וכולם משלמים ועד. האם מותר להם לעשות את זה במיוחד שגם תחושת הבטחון נפגעה ומדובר בקומה מינוס 2. בעקבות החסכון שהועד טען שהצליח להוריד עלויות , דמי הועד נותרו כפי שהם ללא שינוי. האם הם יכולים לעשות זאת לכבות לי את התאורה בחניה הפרטית שלי ? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

אף אם ההחלטה נתקבלה ברוב הנדרש ובהתאם לתקנון, אם היא פוגעת בזכויות המיעוט וכל שכן אם זו פוגעת לטענתך בשימוש שלך בחניה ואף עלולה לסכן אותך, תוכלי לדרוש את ביטולה ו/או שינויה ובמידת הצורך לפנות לקבלת סעד מתאים מהמפקח על המקרקעין.