נהוראי ונועם

ברק דניאלי - תחנת דלק שטח חקלאי תקדים

מעוניינים להבין ולדעת הכיצד קבוצת יזמים בראשות ברק דניאלי מצליחה לקבל תקדים משפטי בהקמת תחנת דלק עם מרכז מסחרי קטן על אדמה חקלאית? האם לאדמה חקלאית אין שימוש אחר? מדוע מאפשרים לאדם אחד כן ולשני לא ומה המהות של שינוי סיווג שטח ? כל בר דעת יכול להבין שהקמת תחנת דלק בצומת אילניה על שטח חקלאי לא מובנת כראוי נהוראי ונועם ותודה לפורום הזה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

עניין תחנת הדלק בשאלתך איננו תקדים כל תחנות הדלק והמרכזים המסחריים היו בעבר בשטחים חקלאיים בטרם הגשת בקשה לביצוע יש לבצע שינוי יעוד לשטח ולאחר מכן ניתן להקים תחנת דלק שינוי יעוד מתבצע על ידי מושב לא על ידי אדם פרטי אלא אם כן ועד המושב מאשר בהצלחה