עופרי

רצף בין דורי בנחלה במושב

שלום, האם רצף בין דורי של שלושה דורות (בעל הנחלה, בן ממשיך, נכד נשוי) בנחלה לא מהוונת עדיין מהווה תנאי הכרחי לקבלת היתר לבית שלישי מרמ"י? מה המקור המשפטי לדרישה זו? האם רמ"י מחויבת על פי חוק לאכוף את הדרישה הזאת או שיש לה את שיקול הדעת להתיר את בניית הבית השלישי, גם אם לא מתקיים רצף בין דורי של שלושה דורות? בתודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

רצף בן דורי בנחלה. החלטה מינהל 1523 משנה את הליכי הבניה בנחלות. שם קיימים שלושה מסלולים שונים לאפשרויות ההשתלבות. ההסבר לא במספר שורות שכן לא יכיל את מלוא ההתניות. על כן מומלץ לגשת לאזור הרלוונטי לקבלת הסבר בגין שלושת המסלולים הקיימים.