מיכלא

פריצת דרך על שטח ציבורי פתוח

שלום, ליד ביתי הקיבוץ פרץ דרך על שצ"פ על מנת לאפשר לחברת קיבוץ להחנות את רכבה ליד ביתה, אחרי ששיפוץ תשתיות נרחב בשכונה שלה ביטל לה את האפשרות הזו. האם זה חוקי והאם יש באפשרותי להתנגד?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

התשובה הינה כללית בהתייחס למקובל , על מנת לבחון את המקרה יש לבדוק עניינית את הפגיעה בזכויות הצדדים שטחי השצ"פ הנם שטחים המשויכים לקיבוץ, הגזברות/ההנהלה נדרשת לאזן בין זכויות החברים כולם, על כן בטרם תתנגד נדרשת בדיקת איזון בין זכויותיך לזכויות השכנה, ככל והפלו אותך אפשר לטעון.