אזרח.

טינטון כתוצאה מזריקות לידוקאין

לפני שנה וחצי סבלתי מכאבי צוואר. הלכתי לנוירולוג שעשה לי שתי זריקות לידוקאין בצוואר כדי שיפחית כאב. בפועל לא הייתה הפחתה אולם החל לי טינטון 24 שעות ביממה שזה ציפצופים חזקים באוזניים. קראתי באינטרנט וראיתי כי לידוקאין גורם לטינטון. לטינטון אין מרפא ואני צריך לחיות עם זה. זה גורל לי סבל רב ואני לא יכול לעבוד (כעצמאי). האם יש לי עילה לתביעה משפטית? בביטוח לאומי טינטון מוכר 10 אחוז נכטת.

יאיר סקלסקי, עו"ד

במידה ולא הייתה אינדיקציה לביצוע הזריקות (או שהייתה אפשרות אחרת מסוכנת פחות) ובמידה ואכן הזריקות הן שגרמו לנזק, אז אכן יש עילת תביעה בגין רשלנות רפואית.