אנונימית

בן זוג לשעבר פגע בפרטיותי ללא ידיעתי

נודע לי שבן זוג שלי לשעבר נהג לצלם אותי ללא ידיעתי במצבים אינטימיים. לא ידוע לי אם ואיפה הוא מפרסם את הצילומים אבל עצם העובדה שהוא צילם אותי ללא ידיעתי מטריפה אותי ואני חושבת לתבוע אותו על פגיעה בפרטיותי. האם יש טעם לתבןע אותו בבית משפט במיוחד שאין לי הוכחות אם הוא עשה בצילומים משהו?

עו"ד אורי אבני

אנונימית שלום, בהתאם לחוק הגנת הפרטיות, צילום אדם כשהוא ברשות היחיד, מהווה פגיעה בפרטיות (ללא ידיעתו כמובן). מבלי להכנס לנסבות המקרה, שאינן ידועות לי, אם אכן תוכלי להוכיח שהוא צילם אותך ללא ידיעתך, ישנה לכאורה פגיעה בפרטיות והחוק מאפשר להגיש תביעה, כאשר במקרים מסוימים ובהתאם לנסיבות ולהליך, ניתן לקבל פיצוי מסוים ללא הוכחת נזק. כמובן שמומלץ להתייעץ עם עורך דין בטרם פנייה לבית משפט.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות