אלינור

זהות שולח מייל אנונימי

מגיע מייל לשון הרע אנונימי אבל ממחשב ציבורי. זהות השולח ניתנת להסקה בסבירות גבוהה. האם יש תקדים שהוסקה/נקבעה במשפט, זהות השולח, בנסיבות כאלו? אם כן, אפשר דוגמה לשם פס"ד? תודה

עו"ד אורי אבני

אלינור שלום, שאלתך כללית מעט. במשפט אזרחי הנטל מוטל על התובע להראות מי שלח את אותו מייל ותביעה צריכה להיות מוגשת נגד אדם או תאגיד מסוים. אם יש לך חשד מאיפה יצא המייל, יש לתבוע את אותו גורם ולאחר מכן לנסות להוכיח זאת. במקרי הצורך ניתן לבקש צווים מתאימים שיראו מהיכן יצא המייל, אך צווים כאלו לא ניתנים בד"כ. מומלץ להתייעץ עם עו"ד בנושא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות