ע

פרסום צילומי התכתבות פרטית

שלום, התכתבתי עם רווקה באתר הכרויות ונודע לי שפרסמה את צילומי המסך בקבוצה סודית בפייסבוק עם תמונה מזהה. האם היא עברה על החוק והאם היא יכולה מבחינה חוקית לפרסם באופן יותר גלוי ? ההתכתבות לא היתה מטרידה מבחינה מינית אך לא מכובדת כי לטענתה חזרתי על פניות פעמים רבות בלי להמתין לתשובה וזה היה מטריד. גם הבעתי דעות לא נעימות לגבי האופי שלה.

עו"ד אורי אבני

שלום ע', בסופו של דבר בית המשפט יבחן את הדברים באופן אובייקטיבי האם פרסום פרטייך גרמו להשפלה או פגיעה או יחס שלילי ופגיעה בפרטיות. אם יתברר שכך המצב אזי המפרסם בבעייה. אם מדובר בפרסום תמים שאינו אמור לפגוע בך, אז המסקנה תהיה אחרת. מומלץ הלראות את הפרסומים עצמם בהקשר בו נאמרו, הקהל שנחשף אליהם וכו', לבעל מקצוע.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות