מיכאלה

תגובה מעליבה מאוד בפייסבוק

פרסמו לגביי תגובה מעליבה בפייסבוק. במסגרת התגובה פרסמו את שמי וטענו שלא ממליצים על המעון בבעלותי וציינו שהיו שמים את הילדים במעון בעזה ולא במעון שלי ... האם מדובר בלשון הרעה השמיצו אותי פגעו בפרנסתי ובשמי הטוב וזה בתגובה להמלצה אחרת טובה מאוד שניתנה לגביי

עו"ד אורי אבני

שלום מכיאלה, בתי המשפט הכירו במספר מקרים של תגובות בפייסבוק כלשון הרע. יש צורך לבחון האם תוכן התגובה היה משום הבעת דעה או ביקורת לגיטימית או שמא כוון להשפיל ולבזות ושיקף דברים שאינם נכונים. לחישוב הנזק ועוצמת הפגיעה יהיה צורך לבדוק כמובן גם פרמטרים כמו מי נחשף לאותה תגובה, האם נמחקה? האם היתה התנצלות או תיקון וכו'.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות