אלי

תלונה כנגדי על ידי עובד אחר

עובד התלונן כנגדי בעקבותיה זומנתי לברור , לא קיבלתי את כתב התלונה ,למרות שביקשתי ולא יכולתי לחקור נגדית כי אותו עובד פוטר. ביקשתי לקבל את כתב התלונה על מנת לבדוק אפשרות לתבוע על הוצאת דיבה. נענתי בשלילה. האם אני יכול דרך בית הדין לעבודה לקבל את כתב התלונה אשר הגיע למעסיק בווצאפ

עו"ד אורי אבני

אלי, אם התלונה נבדקה, נגנזה ולא נגרם לך כל נזק ממנה, המעסיק יתקשה להעביר לך עותק ממנה, גם משיקולי פרטיות המתלונן. הדבר שונה אם התלונה גרמה לך לנזקים במקום עבודתך ונערך לך הליך משפטי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות