נתן

הפצת מכתב שיימינג לכל הורי בית הספר

מנהלת בית הספר פרסמה מכתב דרך מערכת הדיוור של בית הספר, אשר מכנה פעילות של אחד ההורים כטרור ( לא פחות ... ), ציינה את שמו בשביל להביש את פניו, וקראה לקהילה - לטפל בו... וכל זה משום שהוא מנהל מאבק מולה ומול הרשיות לפסיק מכירה של מזונות אסורים בחוק בשטח בית הספר. יש לציין שוועד ההורים פרסם מכתב המגנה את התנהלותה בתוקף ( מציין שגסות רוח הוא מוטיב חוזר בהתנהגותה ) ודורש ממנה לפרסם התנצלות. המנהלת מסרבת.

ד"ר עו"ד מיכל סגל ארנולד

מה השאלה?

נתן

האם על פניו יש מקום לתביעה אישית נגד מנהלת בית הספר על הוצאת דיבה?

עו"ד מיכל סגל ארנולד

אם אדם מכנה אדם אחר "טרוריסט" אכן הדבר יכול להחשב כבסיס לתביעת לשון הרע. איני יכולה להעיר על הנסיבות הספציפיות של המקרה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות