רמי

צד 1 שלא הגיע לדיון בבימ"ש

יכול להיות סיטואציה כזאת שבימ"ש נותן פסיקה בקשר לתביעה של לשון הרע גם אם הנתבע לא הגיע לדיון בגלל שהוא לא קיבל הודעה בדואר ? התובע יכול ללכת להוצאה לפועל במקרה כזה ?

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

שלום רב, התובע יכל לקבל פסק דין במעמד צד אחד אם הוכיח ששלח את התביעה כדין לנתבע. בנוסף, יכל התובע גם ללכת להוצאה לפועל על מנת לתבוע מהנתבע את המגיע לו. במצב זה ראוי שהנתבע יפנה באופן דחוף לעורך דין מומחה לתחום על מנת לפנות לבית המשפט ולבקש ביטול פסק דין ( ופתיחת התיק מחדש) עקב סיבה שהיא מצדיקה את אי הגעתו של הנתבע לדיון. נשמח לסייע לך. 054-5795890 ד"ר איריס טרומן - משרד עו"ד

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

שלום רב, התובע יכל לקבל פסק דין במעמד צד אחד אם הוכיח ששלח את התביעה כדין לנתבע. בנוסף, יכל התובע גם ללכת להוצאה לפועל על מנת לתבוע מהנתבע את המגיע לו. במצב זה ראוי שהנתבע יפנה באופן דחוף לעורך דין מומחה לתחום על מנת לפנות לבית המשפט ולבקש ביטול פסק דין ( ופתיחת התיק מחדש) עקב סיבה שהיא מצדיקה את אי הגעתו של הנתבע לדיון. נשמח לסייע לך. 054-5795890 ד"ר איריס טרומן - משרד עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות