לא רלוונטי

ביקורת בעקבות התפטרות

שלום רב, התפטרתי מתפקיד בכיר בארגון ובתהליך סיום ההעסקה העברתי מכתב לכלל עובדי החברה בו אני מותח ביקורת עקרונית על התנהלות ההנהלה, מבלי לציין שמות או דברים סצפציפיים (חוסר השקעה במשאב האנושי וכדומה). האם עשיתי דבר מה לא כשר??

אתי חסיד, עורכת דין

התשובה מורכבת, לכאורה יתכן וביצעת עוולה של לשון הרע כלפי החברה, ואולם לתאגיד שבו אתה עובד לא יהיה פשוט במהלך ההליך המשפטי: : ראשית מאחר ונראה שעומדות לך הגנות טובות כמו אמת דיברת וענין לציבור כמו גם ענין אישי כשר. כמו כן מבחינת הפסיקה והחוק כאשר תאגיד מבקש להיפרע מנתבע הוא צריך להוכיח נזק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות