עתר זיו

מחיקה מאתר תקדין

אני זוכיתי מכל אשמה ובית המשפט חזר בו וביטל את התיק לחלוטין בטענה שהכל נגדי היה מבויים אבל נשארתי עם הפסיקה הראשונה בתקדין אני ביקשתי לבטל אך נאמר לי שזה לא ניתן לביטול מה אני יכול לעשות היות והפרסום באתא תקדין גורם לי לא פעם לביטולי ראיונות תעסוקתיים ועוד ועוד בתודה זיו מרעננה

אתי חסיד, עורכת דין

אכן הפרסומים באתרים המשפטיים מהווים בעיה כיום לציבור המתדיינים. לא ניתן למנוע את הפרסום אלא אם ניתן צו איסור פרסום במהלך המשפט. הבעיה ידועה ועד כמה שידוע לי יש ניסיון לטפל בסוגיה ברמה חקיקתית. אני מציעה לך לפרסם מנגד לפרסומים בתקדין פוסט בשימךכדי לטהר את שימך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות