אילן ב

ניתוח מחיצה באף במקום שחזור אף

הייתי אצל רופא מומחה שעוסק בניתוח שחזור אף לאחר שבר, בכל המפגשים וההכנות דובר על שחזור אף ותיקון מיחצה, בגלל הנשימה. ביום הניתוח נכנסתי לניתוח ושיצאתי התברר שעשה רק תיקון מחיצה ולא טיפל באף השבור. יש מה לעשות בנדון?

יאיר סקלסקי, עו"ד

אני מעט מתקשה להבין כיצד ניתן לתקן מחיצה בלי לתקן את האף השבור. במידה וזה אכן קרה אז בוודאי יש לכך סיבה רפואית ואם לא אז ברור שמדובר בצורך בניתוח נוסף ומיותר מה שמבסס עילה ברשלנות רפואית.