גרשון

צו ירושה

היינו בית דין הרבני להוצאת צו ירושה לאימי שנפטרה ב 2.6.15 . קיבלנו כעבור יום מסמך מהרבנות שבו מצויין : "כל הנוגעים בדבר קבלו על עצמם את סמכות השיפוט של בית הדין להוצאת צו ירושה. בית הדין שמע את המבקשים והעדים וערך הקנאות כנדרש על פי דין תורה. לאור האמור לעיל בית הדין מחליט להוציא צו ירושה לפיו שמות יורשיו על פי דין של המנוח וחלקו היחסי של כל אחד מהם בעזבון הם ... " האם זה הצו ירושה ?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב צו הירושה יוכתב בכותרתו כצו ירושה - מסמך רשמי שהוצא ע"י בית הדין הרבני. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בית דין רבני