דלית

רוצים להתגרש אבל לגור באותו הבית

שלום האם זוג יכול לבקש להתגרש לקבל אישור מבית דין רבני ובאותו הזמן להמשיך לגור ביחד או שחייבים בזמן התהליך להיות פרודים לגמרי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יעל עוז

דלית שלום, ניתן לנהל הליך גירושין ולהמשיך להתגורר ביחד. יחד עם זאת, לא ניתן לתת/ לקבל גט בשעה שאתם גרים תחת אותה קורת גג. עליכם "להפריד כוחות" קודם למועד סידור הגט בבית הדין הרבני. בהצלחה!

מיטל

אני ובעלי מתגרשים אך עד שימצא מקום לגור, אנחנו גרים באותו הבית. מה עושים במקרה כזה? מה הכוונה לגט ולגירושין? איך יודעים מה לעשות?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בית דין רבני