ארגמן

חובות האישה

שם תוכן הודעה: שלום רב בעלי עזב את הבית לפני כשנה ואינו משלם מזונות מאז צברתי חובות של עשרות אלפי שקלים התיק שלנו מתנהל בבית הדין הרבני (כולל כריכה) האם אוכל לדרוש ממנו את כיסוי כול החובות שצברתי, מבלי שהוא יוכל לדרוש ממני את כיסוי החובות שהוא צבר ? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יעל עוז

ארגמן שלום, לא ברור משאלתך האם נפסקו לבעלך תשלומי מזונות והוא איננו עומד בהם או האם כלל לא קיימת החלטה לתשלום מזונות. עוד לא ברור האם שאלתך מכוונת למזונות אישה או ילדים. בכל מקרה, אם וככל שנפסקו מזונות (אישה ו/או ילדים) ובעלך איננו עומד בתשלומים שלהם, הנך רשאית לפנות ללשכת ההוצאה לפועל על מנת להסתייע בהם בגביית הכספים המגיעים לך. נדרש פירוט יתר של מצב הדברים, על מנת שאוכל להשיב לך עניינית. יחד עם זאת, ככלל, חובות אשר נצברים למי מבני הזוג לאחר מועד הקרע (עזיבת הבית/ הגשת תביעות וכו'), שייכים לכל אחד מהצדדים בנפרד. כמובן שיש יוצאים מן הכלל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בית דין רבני