אמיר

רישום פטנט/הגנה

שלום יש לי שאלה בנוגע לרישום פטנטים האם רעיון חדש למכירת שירות במכירה מכוונת דרך בניית אתר אינטרנט יכול להיות מוגן וניתן למנוע שכפול השיטה ע"י מישהו אחר אני מציין שהחידוש הוא לא במוצר ולא בשירות אלא בדרך . יש להוסיף שלא מדובר גם בהמצאה טכנולוגית , אלא רק בהמצאת שיטה חדשה לשיווק השירות . תודה מראש

סער גרשוני, עו"ד

אמיר שלום, ברוב המדינות לא ניתן לרשום שיטה עסקית כפטנט. רישום שיטה עסקית כפטנט יכול להתבצע בארה"ב, אך ישנם כללים מאוד מחמירים. אני מציע לך לפנות לעורך דין המתמחה בתחום על מנת שיוכל לבחון את הרעיון ולהשיב לך האם ניתן לרשום את הרעיון שלך כפטנט

אמיר

סליחה על שגיאת הכתיב הכוונה היא למכירה מקוונת

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים