אנונימי

באילו צעדים צריך לנקוט כדי לשמור על סודיות הפגישה?

קבעתי פגישה עם מישהו. במהלך הפגישה אני מדבר איתו על דברים "סודיים" שאני רוצה שיישארו אך ורק עימו ושאף אחד אחר לא יידע עליהם. - על איזה טופס אני צריך להחתים אותו כדי להבטיח את סודיות התוכן של הפגישה? - ו / או אילו פעולות אחרות אני צריך לנקוט? תודה רבה.

דור נחמן, עו"ד

שלום אנונימי, אינני יודע אילו "דברים סודיים" (כהגדרתך) אתה חושף בפני אותו פלוני. ככול שהמדובר במידע סודי כהגדרת הדין מומלץ בחום לחתום על הסכם סודיות ובמקרים מסוימים הסכם הסודיות כאמור צריך לכלול סעיפי אי-תחרות גם כן. להרחבה בעניין סודות מסחריים - מזמין אותך לקרוא מאמר שכתבתי בעניין בכתובת: http://www.dnlaw.co.il/?page_id=692 כך או אחרת, מאחר ויש צורך לברר פרטים נוספים ועובדות הנוגעות למקרה הספציפי שלך ממליץ לך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי קונקרטי למקרה שלך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים