יהונתן לינדל

העתקת כתבות באינטרנט

כתבתי מספר פעמים באתר TGspot.co.il. יום אחד חיפשתי כתבה שלי בגוגל (לפי כותרת + כותרת משנה), וגיליתי שאותה כתבה שפרסמתי ב- TGspot, מופיעה מילה במילה באתר techil.net. התעניינתי מעט ובדקתי האם גם שאר הכתבות שלי מופיעות שם. גיליתי שלא רק שהכתבות שפרסמתי מופיעות שם מילה במילה (עם כתיבת שמי ככותב בתחתית הכתבה), אלא כך כל הכתבות באתר (עם לינקים / שמות). האם האתר עובר על זכויות יוצרים? האם יש לי הזכות לתבוע אותם על זכויות יוצרים?

דור נחמן, עו"ד

שלום יהונתן תודה על שאלתך. ככלל, ייתכן והמקרה שאתה מפרט מעלה עניין של הפרת זכויות יוצרים. עם זאת, על מנת לקבוע האם אכן נעשתה הפרה או שלא נעשה - יש צורך בפרטים נוספים. ככול שתחפוץ, אתה מוזמן ליצור עימי קשר ישירות על מנת לבחון את נסיבותיו הספציפיות של המקרה שלך. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים