אדריכלית נילי פורטוגלי

פיצוי כספי בגין שימוש בצילום של בנין שתכננתי למטרות קידום מכירות לפרויקט אחר

אני אדריכלית בעלת זכויות יוצרים על בנין ציבורי ידוע שתוכנן על ידי במרכז תל אביב. להפתעתי נוכחתי כעת כי חברת בנייה מסחרית הבונה מתחם יוקרתי של מגורים באותה השכונה צילמה את הבנין שתכננתי צילום ענק ושמה את הצילום הגדול בחזית אתר הבנייה שלה על מנת לקדם את מכירות הפרויקט שלה ולהאדיר את יוקרתו של הפרויקט שבונה. "ראו מי השכנים שלכם... אשמח לדעת האם במקרה זה שחברה מסחרית מקדמת את מכירת עסקיה בשימוש ובעזרת צילום של בנין שעליו (משפטית ) יש לי את מלוא הזכויות יוצרים, מגיע לי תשלום ממנה עבור שימוש זה. בתודה נילי

דור נחמן, עו"ד

שלום נילי, על מנת שיהיה באופשרותי להשיב, יש צורך בבירור עובדתי ומשפטי נוסף ובאופן ספציפי למקרה שלך. באם את חפצה, את מוזמנת ליצור עימי קשר. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים