מאיה

גניבת עין

שלום מיכל, אני מייבאת מוצר מסויים(ואני לא היבואן הרשמי) ובארץ ישנו המוצר הזה והוא שייך ליבואן הרשמי(אותו מוצר, מאותו יצרן). ברצוני לדעת האם מעבר להוכחת המוניטין והוכחת הטעייה של ציבור הלקוחות, יש עוד משהו שצריך להוכיח? למשל הפרת גרם חוזה או עשיית עושר ולא במשפט? בנוסף מה הצד שנתבע יכול לטעון בעוולה של גניבת עין?

עו"ד מיכל לוצאטו

מאיה שלום, פורום זה אינו עוסק בנושא שאלתך. את מוזמנת לכתוב בפורום "יבוא, יצוא ומכס". בברכה * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים