ענת לשם

זכויות יוצרים על רעיון למוצר בתחום המזון

שלום יש לי רעיון למוצר בתחום המזון וברצוני לברר, לפני שאני פונה להציע אותו לחברות, באיזה אופן אני יכולה להגן על הרעיון? מה יבטיח לי שאחרי שאשב עם נציגי חברה החברה לא תוכל פשוט לקחת את הרעיון ולייצר את המוצר בעצמה ללא קשר אלי?

עו"ד מיכל לוצאטו

ענת שלום, על מנת לברר כיצד ניתן להגן על הרעיון שלך אני ממליצה כי תפני לקבלת ייעוץ משפטי. מכל מקום מומלץ כי טרם חשיפת הרעיון הצד השני יחתום על הסכם סודיות, וכן כי הסכם הסודיות ינוסח ע"י עו"ד הבקיא בתחום (ולא בהסכם גנרי המורד מהאינטרנט). בהצלחה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים