אורי

לגבי תוכניות מהטלוויזיה

מעוניין לדעת אם מותר לי באיזשהו דרך להשתמש בתוכניות טלוויזיה לפרוייקט ויזואלי ליוטיוב?

עו"ד מיכל לוצאטו

אורי שלום, לא ברור לגמרי משאלתך באיזה תכנים הנך מעוניין להשתמש וכיצד. ככלל, בשביל להשתמש ביצירות מוגנות יש לפנות לבעלים בזכויות היוצרים לקבלת היתר שימוש או רישיון. יחד עם זאת, חוק זכות יוצרים מגדיר מהם השימושים המותרים ביצירות מוגנות. מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום זכויות יוצרים בכדי לקבל ייעוץ פרטני. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים