רוח-שיר כהן

שם של דמות בספר רוח שיר כהן

לפני 37 שנים כתבתי ספר והדמות הראשית היא יצור ברווזי בשם ספינר. לא פרסמתי אותו, אך עבדתי עליו ושלחתי להוצאות לאור. לפי כשלוש שנים הומצא צעצ6ע בשם ספינר. ברצוני לדעת האם אני עדיין יכולה להשתמש בשם הזה לדמות בספר שלי? תודה מראש

עו"ד מיכל לוצאטו

שלום רוח-שיר, התנצלותי על העיכוב בתשובה אשר נבע מתקלה טכנית באתר. ככל ומדובר בשימוש אשר אינו קשור לתחום המשחק ולמוניטין אשר רכש הצעצוע, לא אמורה להיות מניעה להשתמש בשם לדמות כלשהי בספר. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים