סמי דדון

אם צלם ביקש לצלם אותי האם אני יכול לדרוש את התמונות גם לעצמי ?

הצלם מסרב להעביר לי את התמונות

עו"ד מיכל לוצאטו

סמי שלום, התנצלותי על העיכוב בתשובה אשר נבע מתקלה טכנית באתר. התשובה תלוי בסיטואציה הספציפית. משתמע משאלתך כי הסכמת לצילום. האם הסכמת לשימוש מסוים בתמונות? האם משהו סוכם בכתב? מדוע הצלם מסרב להעביר את התמונות? איזה שימוש בכוונתו לעשות? בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים