יניב

פורמט זכויות יוצרים בינלאומי

שלום , השאלה שלי היא אם אני עושה פורמט זכויות יוצרים בינלאומי לאפליקציה שעדיין לא פותחה, אלא על בסיס מיצג מפורט . האם זה תופס גם בחול ? או שעדיף לעשות את זה בארה"ב שזה לפי הבנתי תופס בכל העולם. ואם בארץ זה לא תופס בחול אז למה קוראים לו פורמט בינלאומי . תודה מראש , יניב בן שטרית

עו"ד מיכל לוצאטו

יניב שלום, התנצלותי על העיכוב בתשובה אשר נבע מתקלה טכנית באתר. אינני יודעת למה אתה מתכוון כשאתה כותב "פורמט זכויות יוצרים בינלאומי" שכן זכויות קניין רוחני הינן טריטוריאליות ונבחנות בכל מדינה באופן פרטני, כך שמי שמשתמש בביטוי זה טועה ומטעה. מעבר לכך, זכות יוצרים היא אינה זכות טעונת רישום במרבית המדינות. זה נכון שניתן לבצע רישום בספריית הקונגרס האמריקאי לצרכים שהם בעיקר ראייתיים (ואם למשל מעוניינים לפתוח בהליך תביעה בארה"ב אז הרישום נדרש) וחלק גדול מהמדינות מכירות ברישום זה מתוקף אמנות בינ"ל שונות, אך בסופו של יום, אם תתעורר שאלת הפרה היא תיבחן בכל מדינה רלוונטית באופן נפרד. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים