J

האם יש לי זכות חוקית לדרוש מאתר למחוק את כל התוכן שהעליתי לאתר?

מזה תקופה ששיתפתי אתר-פורום בתוכן מקצועי שלי ללא קבלת תמורה. בעקבות התנהלות שלילית שלהם אני לא רוצה שהם יוכלו להמשיך לרוויח על חשבון הידע המקצועי שלי. בהרשמות לאתר-פורום חתמתי על הסכם מדיניות פרטיות, ובסיור באתר מצאתי גם דף תנאי שימוש. האם יש באלו כדי להסיר את הזכויות שימוש שלי על החומר המקורי שלי שאני העליתי? האם יש לי בכלל זכות יוצרים על חומר מקורי שלי שאני מעלה לפורום? החומר כולל טקסט, ותמונות כולן מקוריות שלי. האם יש לי זכות חוקית לדרוש מהאתר למחוק את כל התוכן שאני העליתי לאתר?

עו"ד מיכל לוצאטו

שלום רב, היות ושאלותיך דורשות התייחסות ספציפית לנסיבות המקרה שלך, לרבות בחינת ההסכמים עליהם חתמת, אני ממליצה כי תפני/ה לקבלת ייעוץ משפטי מעו"ד המתמחה בתחום. בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים