אביבה

תשלום דאנה וזכויות יוצרים

כתבתי חוברת תרגילי אלתור פלייבק, נתתי קרדיט למקורות לפי מקרא הערות ספציפי ובתום לב סברתי שזה מספיק. אחד המקורות תובע שלא אמכור אותה כי לא בקשתי ממנו מראש. שאלה : כמתנה מותר לי לחלק אותה? וגם: בפסטיבל פלייבק רוצה לחלק אותה לכל מי שרוצה ולהוסיף כובע לתרומה, כל אחד ונדיבותו, לכיסוי הוצאות ההדפסה. האם זה חוקי ?

עו"ד מיכל לוצאטו

אביבה שלום, גם חלוקת החוברת כמתנה יכולה להוות הפרת זכות יוצרים, ועל כן המלצתי היא להשיג את כל האישורים הדרושים לשם הפצת החוברת (בין אם כמתנה ובין אם לאו). במידה וגורם כזה או אחר מתנגד לכך אני מציעה להסירו מהחוברת. בהצלחה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים