אוריאל תורג'מן

שם עסק זהה ובתחום זהה

פתחתי בשנת 2016 עסק בשם מכון הידור מצווה זה עסק של תשמישי קדושה ומצאתי שאדם אחר משתמש בשם הידור מצווה גם בתשמישי קדושה האם יש עילה לתביעה

עו"ד מיכל לוצאטו

שלום אוריאל, כמובן שכדי להעריך אם קיימת עילת תביעה צריך לבחון את נסיבות המקרה הספציפי הזה. באופן כללי, במידה ולא קיים בבעלותך סימן מסחר רשום, על מנת שתקום עילת תביעה יש להוכיח כי שם זה מזוהה עם העסק שלך וכי רכשת מוניטין בתחום, וכי השימוש שמבצע המתחרה פוגע במוניטין זה ו/או מנסה להתעשר על חשבונך שלא כדין. על מנת להעריך מה ניתן וכדאי לעשות אני מציעה כי תפנה לקבלת ייעוץ מקצועי מעו"ד המתמחה בתחום זה. בהצלחה. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים