מושי כהן

העתקת קורס דיגיטלי עם שינוי קטן

שלום אשמח לדעת אם מותר לעשות קורס דיגיטלי על בסיס קורס אחר עם שינוי קצת כגון התאמה לציבור החרדי וכדו' תודה רבה

עו"ד מיכל לוצאטו

שלום מושי, אין לי דרך לענות על שאלתך מבלי לבחון את הקורס הקיים אל מול הקורס שאתה מבקש ליצור. באופן כללי, יצירת יצירה נגזרת המבוססת באופן מהותי על יצירה אחרת היא פעולה שדורשת את הסכמת בעל הזכויות של היצירה המקורית, ועשייתה ללא הסכמה שכזו מהווה הפרת זכות יוצרים. בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים