מעיין

מכירת מוצרים שונים במארזי מתנה

היי אני מתכננת לפתוח עסק של מארזי מתנה הלכתי למפעל יצרתי קופסה ממותגת שלי ובפנים אני רוצה להכניס כל מיני מוצרים של חברות שקיימות בשוק איך אני עושה את זה ? האם אני צריכה להתקשר לכל חברה ? או שכל עוד קניתי את זה המוצרים אין בעיה ? תודה

עו"ד מיכל לוצאטו

מעיין שלום, שימוש במוצרים של חברות אחרות יכול לעורר סוגיות של שימוש מורשה/בלתי מורשה בסימן מסחר, מוניטין, התעשרות שלא כדין, אחריות מוצר ועוד, ועל כן אני ממליצה כי השימוש יעשה באופן מוסדר ממול החברות השונות ובליווי עו"ד. בהצלחה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים