האם מותר לעמותה ללא כוונות רווח/ פרוייקט/ מיזם חברתי/ או כל גורם אחר להשתמש בשם של העסק שלי?
לעסק קוראים "איתך" - עם סלוגן מתחת - חווית לידה אחרת. בעבר - המיתוג היה עם לוגו של כף יד המחזיקה תינוק, היום הלוגו שונה לדמות של פלמינגו עם אותו השם: "איתך חווית לידה אחרת". גיליתי שיש עמותה בשם "בת מלך" ,(מיועדת לנשים במצוקה במשפחה),שהרימה עכשיו פרויקט חדש,ופרסמה אותו במדיות , בשם "איתך". -עם סלוגן מתחתיו "אישה אל אחותה". המעניין שגם התמונה מזכירת את אופן מנח כף היד שהיה לי בסלוגן הקודם(רק שלהם אין כאן תינוק המונח על היד - אלא יד נוספת מעל מושטת לעזרה..) שאלי היא: אם לא רשמתי את השם של העסק שלי , אבל הוא קיים מעל 12 שנה עם השם "איתך", העסק פורסם בעבר בכל מיני עיתונים בארץ, וגם בפורומים ברשת, וברור מעל לכל ספק שהייתי כאן עם השם הזה לפניהם... האם יש לי יכולת וזכות חוקית לדרוש מהם לשנות את השם? הרי ברור לי שיהיו לקוחות שיחשבו שהוספתי עכשיו מיזם חדש לנשים במצוקה... ויווצר בילבול וחוסר וודאות לגבי העסק שלי ללקוחות חדשות . מה ניתן לעשות? בנוסף - האם נכון שמשנה האם קהל היעד הוא דומה או שונה לעניין? כי ראיתי לפני זמן מה בית חולים שפתח מרפאה לנשים לאחר לידה - בשם "מרפאת איתך"-ליווי רגשי ועיבוד חווית לידה. האם יש לי מה לעשות בנידון? וכן - האם משנה כמה זמן קיים השם ש"לקחו" לי?