סיגל

נכות אורתופדית כתוצאה מתאונה

נפגעתי קשה בתאונת עבודה לפני שנתיים וחצי. נבדקתי ע"י ועדה של ביטוח לאומי שקבעו לי 60% נכות זמנית עד סוף 2012 (זה כבר פעם שניה שהם קובעים לי נכות זמנית ולא נותנים לי נכות צמיתה). אני רוצה שייקבעו לי כבר נכות צמיתה – אפשר לערער על ההחלטה של הועדה?

עו"ד עידו אמגור

שלום סיגל – עקרונית, זכותך לערער לועדה רפואית לעררים על הנכויות הזמניות שנקבעו לך ולטעון שמגיעה לך נכות קבועה, אלא שיש לבחון מדוע נקבעה לך נכות זמנית לאורך תקופה כה ארוכה. יתכן ויש לכך הצדקה ויתכן ולא - לפעמים הנפגע מצוי לאורך זמן בטיפול מתמשך, ניתוחים וכד' ולא ניתן לקבוע מצבו הסופי. לפעמים לא רצוי לקבוע נכות קבועה עם המצב עלול להחמיר (על אף שגם לאחר נכות קבועה אפשר להגיש תביעה להחמרה) – לכן, על מנת להשיב במדויק על שאלתך יש לקבל פרטים נוספים על פגיעתך ותוכן החלטת הועדה. את מוזמנת ליצור עמי קשר טלפוני ולמסור פרטים נוספים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים