nir

פוסט טארומה

אשתי נפגעה קשה לפני כשנתיים בתאונת דרכים. מבחינה גופנית היא הצליחה להיפטר מרוב הבעיות שלה, אבל מבחינה נפשית היא פשוט הפכה לבלתי נסבלת (מפחדת מכל דבר, לא ישנה כל הלילה, צועקת על הילדים, מסתגרת בבית ולא עושה כלום) - היא מטופלת כבר חצי שנה ע"י פסיכיאטרית פעמים בשבוע, ואין שום הטבה במצבה. הבנתי מהרופאים שהיא סובלת מפוסט טראומה קשה. יש מה לעשות? יש את מי לתבוע?

עו"ד עידו אמגור

בוודאי שיש מה לעשות – צריך להגיש תביעה נגד חברת הביטוח האחראית לפצות את אשתך ולבקש מבית המשפט למנות מומחה פסיכיאטרי שייקבע את נכותה ומגבלותיה. לאחר חוות הדעת ניתן יהיה לגשת לחישוב הפיצויים. משאלתך לא ברור האם נפגעה כהולכת רגל? נוסעת? נהגת? יש לך אישור משטרה (ממנו ניתן יהיה לדעת איזו חברת ביטוח אחראית). האם עבדה לפני התאונה? האם נזקקת היום לעזרה של בני הבית? עזרה בשכר? עקרונית אם תיקבע לה נכות עקב התאונה ניתן יהיה לתבוע פיצויים עבור הפסד השתכרות, עזרה, כאב וסבל, הוצאות נסיעה, הוצאות טיפולים ועוד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים